Dupa ce a parasit trupa Elegance cu scopul declarat de a-si face o cariera solo, Cristina intentioneaza sa apeleze la Costi Ionita pentru a-i compune melodiile.

Bruneta s-a despartit de Issa, dar a pastrat relatia cu fostul iubit al acesteia, Costi

Pentru primul sau album solo, bruneta i-a cerut ajutorul fostului iubit al Issei, care i-a promis ca o va sprijini. Colaborarea dintre cei doi este oarecum suprinzatoare, intrucat in ultimele luni manelistul a restrans colaborarea cu trupa Elegance. De altfel, formatia a si inregistrat piesele pentru noul album in alt studio decat cel al lui Costi Ionita.

Sufocata de colega ei

Cu toate ca mentin relatia de amicitie si oficial sunt foarte bune prietene, Cristina si Issa au "divortat" muzical din motive de imagine. Potrivit unor surse din anturajul ei, bruneta se simtea sufocata de colega ei, care beneficia de toata promovarea. Satula sa asiste neputincioasa la mediatizarea Issei si sa nu-si primeasca si ea portia cuvenita de succes, Cristina a decis sa paraseasca trupa. De teama sa nu pateasca la fel si cu o alta colega, cantareata a preferat sa mearga pe varianta solo. Ea a apelat la ajutorul lui Costi, cu toate ca acesta a evitat in ultima vreme sa aiba prea multe legaturi cu trupa. Dupa despartirea de Issa, din vara anului trecut, manelistul si-a redus considerabil implicarea in "proiectul Elegance".

Au inregistrat in alt studio

Gurile rele sustin ca Ionita a renuntat sa-si mai sprijine fosta iubita si, indirect, trupa acesteia, mai ales dupa ce Issa si-a facut un nou iubit, in persoana unui tanar om de afaceri pe nume Dani.

Raceala instalata intre cei doi fosti amorezi a avut efecte vizibile si in plan muzical. Motivand ca le este greu sa se deplaseze la Constanta, unde are Costi studioul, Issa si colega ei au inregistrat piesele de pe cel mai recent album in studioul formatiei Directia 5. De altfel, pe noul album Elegance sunt doar cateva piese semnate Costi Ionita.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.