La sfarsitul lui decembrie 2004, Indonezia era declarata oficial tara cea mai afectata de tsunami-ul care a lovit Asia.

Romania a incercat sa ii ajute pe oamenii napastuiti cu cat s-a putut strange din donatii publice si teledoane. Cu acesti bani, in Indonezia s-a construit o scoala denumita "Scoala Elementara nr. 1 Romania" si s-au refacut drumuri si case.

La un an si jumatate dupa aceasta drama, Dana Savuica s-a hotarat sa mearga acolo pentru realizarea unui material menit sa arate romanilor ceea ce s-a realizat cu banii donati. Si pentru ca Indonezia este cotata, deocamdata ca o tara cu grad mare de risc, din cauza epidemiilor, Dana Savuica s-a indreptat spre o companie de asigurare. Agentii i-au incheiat un contract de asigurare de sanatate privata, in urma caruia Dana beneficiaza printre altele de asistenta medicala gratuita, analize, consultatii realizate de catre cei mai buni specialisti, spitalizare si interventii chirurgicale gratuite. Sa nu mai punem la socoteala vaccinurile.

Alaturi de Savuica va pleca in Indonezia si Catalin Botezatu. Datorita premiilor obtinute doi ani la rand la Bali Fashion Week designerul roman este extrem de cunoscut in Indonezia. De altfel, Botezatu este invitatul de onoare al unei Gale de Excelenta care va avea loc la Hotelul Borubudur din Jakarta in data de 8 iunie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.