Doua dintre cele mai cunoscute manechine de pe la noi, bruneta Oana Ionita si blonda Gabriela China, au renuntat la modelling pentru a face animatie in cluburile de noapte din Italia.

Manechinele incing atmosfera in mai multe discoteci din Riccione, o statiune de langa Rimini

Cele doua participante la concursul Miss Playboy si protagoniste ale unor pictoriale sexy danseaza in mai multe discoteci din statiunea Riccione, aflata la cativa kilometri sud de Rimini.

Goana dupa euro
Satule sa mai astepte consacrarea pe plaiurile mioritice, Oana Ionita si Gabriela China au decis sa ia calea strainatatii in cautarea unor contracte grase in euro. Cele doua modele s-au oprit in Italia, intr-una dintre statiunile care abunda in cluburi de noapte, Riccione, iar pentru niste onorarii tentante, au acceptat sa devina animatoare in mai multe discoteci de acolo. Surse din anturajul Oanei si al Gabrielei sustin ca motivatia financiara a stat in fapt la baza acestei plecari, manechinele avand dificultati banesti serioase acasa, in Romania.

Din cauza lipsurilor financiare, Oana a fost nevoita sa renunte si la ambitiile sale muzicale, desfiintand definitiv trupa "De Corason" , in care le implicase si pe surorile sale. De altfel, Oana a luat-o cu ea in Italia si pe una dintre surorile ei, blonda Elena. Aceasta a cochetat si ea o vreme cu modellingul in Romania, insa era mult mai cunoscuta publicului prin prisma relatiei pe care a avut-o cu Nutu Camataru. Gurile rele afirma ca falimentul surorilor Ionita a inceput imediat dupa arestarea celor doi. Oana a avut timp de mai multi ani o relatie cu Pinky , un var al Camatarilor.

De la televiziune, pe cub la discoteca

Gabriela China a fost una dintre finalistele editiei 2005 a concursului Miss Playboy, ulterior fiind distribuita intr-o emisiune la Pro TV, "Bune si nebune". Productia a fost scoasa insa din grila acestui an si Gabriela si-a luat adio de la cariera sa de televiziune.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.