Asa cum s-a exprimat cu gurita ei proprie si personala, intr-o editie a emisiunii cu acelasi nume, Teo nu are voie sa spuna "Antena 1" pe PRO TV, dar are voie sa spuna "Tele7 ABC": "Cind eram cu Gheorg la celalalt post… al carui nume nu am voie sa-l pronunt, ca pe Tele7 ABC… hihihi". In aceste conditii, am impresia ca cei de la Etno TV, Taraf, Alfa TV si Romantica isi fac deja ditamai sperantele ca, in situatia in care Teo are voie sa numeasca numai televiziuni moarte, o sa le faca si lor putina reclama.

Am surprins-surprins un final-final de "Surprize, surprize…". Andreea Marin era inconjurata-inconjurata de multi spectatori carora le dadea-dadea autografe, pe niste cartonase care, pe o parte aveau poza-poza ei, iar pe cealalta logoul "Surprizelor". Ei, si la un moment dat, cum se inghesuiau oamenii-oamenii aia in jurul Zinei, citiva i-au cam bagat cartonasele-cartonasele alea in ochi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.