Surorile Bambi au revenit dupa doi ani de absenta de pe piata muzicala, cu albumul "Spre fericire". Cu noul material discografic, si cu actuala formula, solistele spera sa-si impresioneze fanii, cu atat mai mult cu cat sunt hotarate sa cante numai live.

De ce atat de tarziu noul album?
In comparatie cu alti colegi de breasla, inca mai suntem la scoala si nu putem sa neglijam studiile. Avem scoli foarte grele (Liceul de muzica-Denisa, Facultatea de Actorie- Raluca) si din cauza asta la noi totul dureaza mai mult. Un alt motiv ar fi acela ca noi ne-am implicat foarte mult in realizarea albumului. Dureaza sa compui piesele, sa pregatesti totul in cel mai mic detaliu.

Veti canta cu o formatie?
Da, pentru ca mizam pe cantarile live. Ne-am gandit sa ii alegem pe colegii Denisei de la liceul unde invata pentru ca sunt foarte talentati. Suntem constiente de faptul ca o sa ne fie mult mai greu din toate punctele de vedere, mai ales din cel financiar. Insa speram ca organizatorii de concerte sa nu se sperie de faptul ca suntem mai multi si au mai multe cheltuieli de asigurat.

Va e dor de imaginea cu care v-ati lansat si cu care ati avut succes?
Acum avem 19 si 21 de ani, nu mai avem 12 si 14, cat aveam cand ne-am lansat, si nu intelegem de ce lumea se socheaza daca ne vopsim parul sau daca ne machiem. Suntem adolescente.

Denisa, tu cum stai cu dragostea?
Nu sunt cu nimeni in momentul de fata si nici nu imi sta gandul la asta. Am foarte multe pe cap. Bacul, admiterea la Conservator si am fost foarte implicata in pregatirea albumului.

Va lansati si in afaceri?
Da, am discutat cu sora mea si ne-am gandit sa aducem o franciza a unui magazin de imbracaminte in Romania, bazandu-ne pe banii castigati din muzica. Insa, deocamdata, vrem sa investim in instrumente pentru trupa, studio ,asa ca poate ne vom asocia cu cineva pentru a deschide un magazin.

Mai faceti baie impreuna?
Suntem non-stop una cu cealalta. Facem baie impreuna, ne coafam una pe cealalta, cand nu ajungem pe la salon. Cred ca suntem niste surori model.

Am fost criticata ca vreau sa imi fac reclama pe spatele relatiei mele cu Nicolae Mitea. Chiar nu vreau sa ies in fata prin asta, ci prin ceea ce cant.
Raluca


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.