Trupa britanica Sugababes, invitata speciala a celei de a cincea editii a Premiilor MTV, care vor avea loc la Cluj pe data de 3 iunie, au solicitat in contract nu mai putin de sase garzi de corp.
Cantaretele britanice care vor concerta la Premiile MTV au la dispozitie un intreg etaj dintr-un hotel


Bodyguarzii vor sta in permanenta la dispozitia celor trei componente ale formatiei, Amelle Berrabah, Keisha Buchanan si Heidi Range, care se vor deplasa prin oras cu automobile Mercedes S Classe de culoare neagra. Special pentru trioul din Marea Britanie si stafful tehnic al acestuia, organizatorii au rezervat si un intreg etaj din hotelul de patru stele "City Plaza". In plus, caravana trupei Sugababes va fi escortata si de masini ale politiei. Dispozitivul de paza amplasat in zona Salii Sporturilor "Horia Demian", unde va avea loc evenimentul, va fi echivalent cu cel de la un meci de fotbal international: 300 de jandarmi insotiti de 40 de caini, precum si numerosi politisti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.