Lordi, trupa finlandeza care a castigat finala Eurovision cu piesa “Hard Rock Hallelujah”, are 5 membri. De cand s-a infiintat, nimeni nu le-a vazut fetele adevarate, ei aparand tot timpul mascati. In editia de luni, 22 mai, ziarul german “Bild” a publicat insa prima fotografie cu liderul grupului, Tomi Putaansuu, insotita de titlul “Monstrii Marelui Premiu. Toata Germania vorbeste despre cei mai urati castigatori din toate timpurile”.

"Mi s-a spus ca nu voi apuca 60 de ani". Asa isi justifica Tomi Putaansuu, adica Mr. Lordi, viata si placerile pe care le are. Conform cotidianului "Bild", cel care conduce trupa de "monstri" ce a speriat Eurovisionul din acest an fumeaza, bea whisky si degusta nonsalant burgeri, fripturi si ciocolata...

Tomi pare normal si are o prietena chiar draguta

Tomi, nascut la 15 februarie 1974, a fost student la Academia de Film. Acum locuieste in Helsinki, capitala Finlandei, impreuna cu iubita lui Johanna si cu doi buldogi. Din copilarie a devenit fanul legendarei trupe Kiss, iar in 1996, in Rovaniemi, a infiintat trupa Lordi, cu care a inregistrat patru albume. El s-a autointitulat Mr. Lordi, intrand pe scena in "pielea" unei creaturi infricosatoare, de tip Predator. S-a inconjurat cu alte patru ajutoare de nadejde: Kita - extraterestrul, Awa - fantoma, Ox - zombie si Amen - mumia. Cu costume si masti desprinse din cele mai rele cosmaruri...

Mai bine de 14 ani, adevaratele chipuri ale celor cinci membri au ramas necunoscute publicului. In martie 2006, cand un ziar finlandez a iesit pe piata cu o fotografie in care fata "civila" a lui Tomi se zarea partial, acesta a reactionat violent, acuzand publicatia ca ii afecteaza imaginea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.