Florin Piersic si-a serbat implinirea a 69 de ani, joi seara, chiar pe platoul de filmare al Antenei 1 de la Castel Films. indragitul actor va fi protagonistul primei emisiuni intitulate "Geniali", productie ce isi va face debutul pe micul ecran in luna martie si care isi propuna sa readuca in prim-plan personalitati din lumea filmului si a muzicii, dar si din alte domenii! Emisiunea va fi prezentata, pe rand, de cate un cuplu. Pentru emisiunea lui Piersic au fost alesi Gabriela Vranceanu-Firea si George Mihaita. Alaturi de sarbatorit s-au aflat numerosi prieteni, printre care si fostul presedinte Ion Iliescu. * Printre invitatii prezenti la sarbatorirea marelui artist Florin Piersic s-au numarat numerosi colegi si prieteni de-ai actorului: Marga Barbu, Draga Olteanu-Matei, Cezara Dafinescu, Mihaela Radulescu, Mircea Badea, Alina Sorescu etc. Porecla "Mandrul" i-a fost data lui Piersic de Draga Olteanu-Matei: "Asa se spune in Ardeal cand vezi un barbat inalt si frumos." * Prezenta actritei Marga Barbu, partenera lui Piersic in multe filme, a generat amintirile unor peripetii de la filmari. George Mihaita i-a pus niste casti pe urechi aniversatului, sa nu auda "criticile" colegei sale. * Cea mai mare surpriza a fost venirea lui Ion Iliescu. De bucurie, Florin Piersic l-a pupat pe acesta pe frunte , iar Matilda Pascal-Cojocarita si stefan Cigu au reusit sa-i scoata la o hora moldoveneasca .Ion Iliescu a spus ca Florin Piersic ar putea castiga alegerile la Presedintie.

Actorul i-a raspuns ca ar candida numai daca Iliescu accepta sa-i fie consilier! Fostul presedinte al tarii, afisand celebrul lui zambet, i-a replicat ca s-ar simti onorat! El a mai declarat ca e deschis la schimbari, iar Gabriela Vranceanu-Firea i-a aratat fostului presedinte slitul de la rochia sa portocalie. * O alta surpriza a constituit-o aparitia unui tort imens, moment in care invitatii i-au cantat actorului, stand in picioare, "La multi ani!" (foto 3). Florin Piersic a marturisit ca spera sa-si serbeze ziua de nastere in acelasi cadru si peste 10 ani. Ion Iliescu nu a plecat pana ce nu a ciocnit un pahar de sampanie cu aniversatul. * Florin Piersic a marturisit ca pana sa apara Gabriela Vranceanu-Firea a iubit-o pe Mihaela Radulescu. "Iar Firea mi-a adus si cadou de ziua mea, iar tu nu!", a spus Piersic indreptandu-se spre Mihaela, care a sarit ca arsa: "Ba da!"

Sotii Lazarov au supervizat filmarea

De mai bine de doua saptamani Augusta Dumitrascu Lazarov se afla in Romania impreuna cu sotul ei, Valeriu Lazarov si amandoi supervizeaza finalizarea proiectului la emisiunea "Genialii". De cand s-au casatorit, Augusta, care ocupa functia de director de dezvoltare la Prime Time, si Valeriu Lazarov sunt nedespartiti, fie ca se afla in Spania sau in Romania. Cei doi sunt foarte atenti unul cu celalalt si se consulta in orice problema. si joi seara ei au fost prezenti pe platourile de filmare, Florin Piersic fiind una din "slabiciunile" lui Lazarov, care a tinut mortis sa-l aiba prezent in prima editie a emisiunii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.