Pacala se intoarce cu... intamplari reale

Filmarile la noua pelicula "Pacala se intoarce" i-au dat mare bataie de cap Anemonei Niculescu, una dintre scene putand sa-i fie fatala.

In timpul filmarilor, Anemona Niculescu, interpreta rolului principal feminin din film, s-a aflat la un pas de spanzurare. In prima parte a filmului, actrita apare in ipostaza de haiduc, gata oricand sa-i jefuiasca pe bogati, pentru a le asigura un trai decent saracilor, iar scenariul prevede ca rebela sa fie spanzurata pentru actiunile sale. Astfel, in timpul filmarilor pentru scena spanzurarii, Anemona s-a grabit sa ia pauza, uitand ca are streangul la gat. Legatura era cat se poate de reala, iar la auzul semnalului de "Pauza!", dat de regizorul Geo Saizescu, vedeta a facut un pas in gol de pe butuc, cu tot cu streang de gat. Din fericire, membrii echipei de filmare i-au sarit repede in ajutor, salvandu-i astfel viata Anemonei.
Filmul "Pacala se intoarce", care va avea premiera pe ecranele romanesti in 9 iunie, marcheaza debutul Anemonei intr-un lungmetraj.

In aceasta satira sociala, tipologiile romanesti traditionale sunt fin creionate de autorul Geo Saizescu. Regasim astfel politicianul oportunist, interpretat chiar de Saizescu, si trei dintre personajele satului romanesc: primarul, carciumarul si popa.

"Pacala se intoarce" aduce in lumina reflectoarelor nume mari ale scenei romanesti, precum Sebastian Papaiani, Ileana Stana Ionescu, Valentin Teodosiu, Serban Ionescu, Stefan Sileanu, precum si tineri debutanti: Denis Stefan (Pacala), Anemona Niculescu, Alexandra Velniciuc sau Adrian Stefan.

Ca si celebrul "Pacala" din 1974, care a reusit sa obtina cifra record de 20 de milioane de spectatori, "Pacala se intoarce" revine tot sub bagheta regizorului Geo Saizescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.