Vedeta tv a declarat ca toti colegii ei de promotie au semnat sa nu difuzeze imagini de la banchetul de sfirsit de an.

Monica Gabor, cel mai mediatizat elev din Romania, a dat peste cap toate regulile la banchetul de absolvire de la Liceul "Henri Coanda" din Bacau, acolo unde invata. Initial, Monica a anuntat ca va veni la petrecere insotita de iubitul ei, omul de afaceri Irinel Columbeanu. Desi si-a platit "consumatia" de un milion si jumatate de lei, Columbeanu a renuntat la petrecere, se pare din cauza scandalului legat de absentele iubitei sale.

Monica a vrut sa transforme banchetul intr-o parte a reality show-ului care ruleaza pe postul B1 TV si sa mearga cu echipa de filmare. Parintii elevilor de clasa a XII-a s-au gindit insa ca si copiii lor trebuie sa se bucure de moment. Comitetul de parinti a luat decizia de a interzice la petrecere prezenta oricarui cameraman sau fotoreporter profesionist. "Si in Consiliul de Administratie al liceului am luat aceeasi masura, de a nu permite filmarile facute de profesionisti. Si noi, si parintii ne-am temut de mediatizarea excesiva si de faptul ca banchetul este al intregii promotii, nu doar al elevei Monica Gabor", ne-a declarat directorul adjunct al liceului, Carmen Popa.

Elevii au semnat

Echipele de filmare de la aproape toate televiziunile nationale au stat lipite ieri de usa blocului in care locuieste tinara devenita vedeta peste noapte. Cameramanii postului unde are contract Monica Gabor au filmat toata ziua pentru show. Liceanca a facut, in jurul prinzului, o declaratie surprinzatoare: "Fiecare dintre participantii la banchet a semnat o declaratie pe propria raspundere ca, daca vinde vreo poza sau vreo caseta cu mine la ziare sau la televiziuni, va fi amendat sau va fi dat in judecata".

Informatia a fost confirmata de un parinte si de un profesor de la Liceul "Coanda". Conducerea scolii nu a avut insa nici o implicare in aceasta actiune. "Nu stiu nimic despre asa ceva, noi nu i-am pus pe elevi sa dea vreo declaratie. Cine ar putea sa le interzica sa se filmeze sau sa se fotografieze la petrecerea lor?", ne-a declarat Carmen Popa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.