Jumatatea blonda a trupei Bambi, Raluca Tanase, si iubitul ei, fotbalistul de la Ajax Amsterdam, Nicolae Mitea vor sa-si faca vacanta in Emirate.
Cei doi indragostiti au ales ca destinatie exotica Dubaiul, insa se tem sa nu aiba probleme cu acordarea vizei. "Ne-am orientat spre Dubai, unde am inteles ca este foarte frumos. Ne place foarte mult ideea, insa ne ingrijoreaza faptul ca am putea sa nu primim viza. Am inteles ca este o procedura mai complicata si de aceea am luat in calcul si o varianta de rezerva", ne-a declarat Raluca. Cantareata si jucatorul de fotbal nu vor sa mai repete greselile trecutului si sa petreaca vacanta mai mult cu prietenii, decat impreuna. Anul trecut, Raluca si Niky, asa cum il alinta vedeta, s-au despartit, din cauza faptului ca fotbalistul nu i-a fost alaturi in cateva momente importante din viata ei, preferand in schimb compania camarazilor lui.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.