Cea mai noua colectie de moda creata de Razvan Ciobanu trebuia sa o aiba cap de afis pe fiica cea mica a Presedintelui Romaniei, Traian Basescu.
Daca pana acum Elena Basescu a realizat doar campanii de publicitate, de data aceasta, respectiv la Festivalul de Moda de la Iasi, care va incepe astazi, ea va fi si model de podium. Razvan Ciobanu a batut palma cu Elena Basescu in urma cu un an, cand fiica presedintelui i-a promis designerului ca vor lucra impreuna la urmatorul lui proiect. Din pacate, Elena nu si-a putut tine promisiunea din motive independente de ea. Traian Basescu a suferit operatia de hernie de disc cu doar o seara inaintea prezentarii de moda, astfel ca mezina familiei a trebuit sa renunte la aparitia sa in prezentarea din Bucuresti a colectiei lui Ciobanu.

Elena Basescu va debuta astfel pe podiumul Festivalului de Moda de la Iasi, unde va avea doua iesiri (in deschiderea si in finalul prezentarii), in tinute semnate Razvan Ciobanu. Fiica presedintelui Romaniei a plecat spre Iasi in aceasta dimineata in jurul orei 6, impreuna cu iubitul ei si cativa prieteni apropiati, si se va intoarce in Capitala undeva spre miezul noptii. Ea va petrece astfel, pentru a-si onora obligatiile de model, o jumatate de zi pe drum. Designerul va prezenta la Iasi doar un segment din colectia sa. Astfel, el va avea doar 12 rochii si noua modele din cele 25 cu care a facut valva in Capitala, in urma cu doua saptamani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.