Monica Barladeanu a castigat trofeul pentru Stil de Coafura la cea de-a cincea editie a Galei Pantene Beauty Awards.

Evenimentul a reunit, marti, la Teatrul National din Bucuresti, cele mai importante personalitati din industria de frumusete si din showbiz.

Aflata la Cannes pentru a-l sustine pe Cristi Puiu, diva, care a reusit sa le devanseze pe Alexandra Dinu si Simona Patruleasa, a fost aplaudata in lipsa de cei peste 800 de invitati prezenti in sala, pentru cariera sa fulminanta de la Hollwyood. Monica Barladeanu a devenit cea mai cunoscuta romanca din cinematografia americana dupa ce a jucat in Buds for Life (2004), Incubus (2005), Moartea domnului Lazarescu (2005), Caved In (2006), Lost - The Hunting Party (2006), Second in Command (2006), Living & Dying (2006).

Amalia si Ilie Nastase, cel mai frumos cuplu

La evenimentul recunoscut drept "Oscarurile Industriei de Frumusete" pentru cele 13 categorii de premiere (Frumusetea Spiritului, Stil in devenire, Stil in cuplu, Modelul masculin al anului etc.) au intrat in lupta 37 de nominalizati.

Printre sarbatoriti s-au mai aflat Amalia si Ilie Nastase, care au primit premiul pentru Stil in cuplu, Razvan Lucescu, cotat drept cel mai elegant personaj masculin, Leslie Hawke, a carei frumusete spirituala nu a trecut neobservata.

Invitatele speciale ale serii de gala au fost doua artiste straine, Maria Ilieva si Ana Stanic, care se bucura de cea mai mare popularitate in tarile pe care le reprezinta, Bulgaria si respectiv Serbia-Muntenegru.
Pusa pe sotii, prezentatoarea Mihaela Radulescu, care de aceasta data a optat pentru o tinuta semnata Ingrid Vlasov, nu a ratat sansa de a-l taxa pe Catalin Botezatu pentru tenisii sai de firma asortati unui costum alb de gala, care a adus stralucirea in sala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.