Kiefer Sutherland este una dintre celebritatile marelui ecran. Rolurile jucate in "LA confidential", "Twin Peaks", "Identitati Furate", "The Sentinel" si in serialul "24 de ore", care i-a adus un Glob de Aur pentru cel mai bun actor intr-o drama de televiziune, ne-au aratat doar una din fetele britanicului Kiefer Sutherland.

Pe celelalte, ni le dezvaluie paparazzii din Noua Zeelanda, care l-au surprins pe Sutherland in timpul unei petreceri imbibate in alcool. Cunoscutii spun despre Kiefer ca, atunci cand se indragosteste sau cand are o zi proasta, devine un infocat bautor de licori tari. Iar transformarea se produce intr-o secunda. Din gentlemanul nascut in inima Londrei, Kiefer devine un betiv notoriu si isi pierde controlul.

Asa s-a intamplat si intr-un club de noapte din Noua Zeelanda, unde actorul, beat crita, s-a dezbracat, a facut striptease pe scena pe ritmurile cunoscutei piese "You Can Leave Your Hat On", purtand o floare la butoniera pantalonilor, a cazut pe sub mese si a baut pana dimineata cu pantalonii in vine. Nu este prima oara cand Sutherland calca stramb. In 1996, la numai patru luni de la casatorie, Sutherland a fost fotografiat in timp ce parasea un bordel exclusivist din Sydney.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.