Gala a beneficiat de prezenta stralucitoare a Mihaelei Radulescu, in calitate de gazda, imbracata intr-o tinuta semnata Ingrid Vlasov. Invitatele speciale ale serii au fost Maria Ilieva din Bulgaria si Ana Stanic din Serbia. Oscarurile frumusetii din Romania au fost disputate de nu mai putin de 37 de nominalizati, insa doar treisprezece dintre acestia au primit inalta distinctie.

Top Modelul Elena Baguci a venit in Romania, fiind si ea prezenta, marti seara, la Teatru National, unde i s-a decernat trofeul pentru "Modelul feminin al anului 2005", pentru profesionalismul in diverse ipostaze ale modei "frumusetii in anul trecut". Vedeta TV, Dana Razboiu, a venit si a plecat impreuna cu presedintele TVR, Tudor Giurgiu, alaturi de care a stat pe toata perioada festivitatii.

Dupa spectacol, in aceeasi masina cu cei doi a urcat si Virgil Iantu, cei trei deplasandu-se apoi la un local din zona "Pietei Amzei". In sala s-au mai aflat si Oana Roman, Anda Adam, Razvan Fodor, precum si Andreea Esca impreuna cu sotul sau.