LifeStar25 Mai 2006

Lectura de un minut

Ia, va rog frumos, mai lasati prostiile si ghiciti din trei incercari ce tripleta de cintareti am vazut eu evoluind in sitcomul protevist "La Bloc". Mirabela Dauer, Mihai Constantinescu si Gabriel Dorobantu? Ntt, gresit. Olimpia Panciu, Marius Teicu si Angela Similea? Nu si va si retrag a treia incercare, ca nu vreau sa va vad cum va rupeti gitul. Mai bine va zic eu din cine era compusa tripleta. Asadar (tobe!), cintaretii pe care i-am vazut in "La Bloc" se numeeeesc (din nou tobe!)… Delia, Anca Turcasiu si Fizz (si tobe de final, bineinteles!). Ce faceau ei in sitcom? Desigur, nu jucau nici sah si nici nu citeau "Romania literara", ci, asa cum le sta bine unor cintareti, comentau o partida de sah care se petrecea la etajul superior.

Mai exact, Anca Turcasiu prefata repetitiv niste bubuituri cu replica "Si acum o mai da o data cu capul de pereti si gata", iar Fizz ii sugera Deliei ca-i proasta. Ce ma tot intreb de cind am vazut scena cu pricina: cum au fost oare alesi cei trei? Anca Turcasiu a intirziat la castingul vreunei telenovele si celor de la PRO le-a fost rusinica s-o trimita Acasa nedistribuita, de Delia au avut nevoie ca o cerea imperativ rolul, iar pe Fizz l-au luat fiindca le trebuia cineva atit de hamesit de publicitate incit sa accepte sa-si faca colega proasta pe fata?

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.