Lavinia Stefan, prezentatoarea de stiri de la N24, se va casatori in vara aceasta cu Marti, un prosper om de afaceri.
Fericitul eveniment a fost precedat de cererea in casatorie facuta in urma cu cativa ani, fiind deci asteptat de apropiatii cuplului, care cunosc faptul ca viitorii miri sunt impreuna de sase ani. De altfel, cei doi au procedat exact pe dos decat in mod traditional, construindu-si intai caminul in care locuiesc si abia apoi facandu-si planuri pentru casatoria propriu-zisa.

La nunta, cuplul Lavinia-Marty se asteapta sa fie onorati de prezenta a nu mai putin de 250, daca nu chiar 300, de invitati, impreuna cu care vor sarbatori evenimentul chiar pe peluza casei lor de la marginea Bucurestiului. Si cum de nunta fara lautari nu s-a auzit inca, Lavinia s-a gandit ca din programul artistic sa nu lipseasca un taraf. De asemenea, prietena ei, interpreta Nicola, va sustine un recital special. Surprizele nu se vor opri insa aici. Lavinia, cunoscuta publicului nu doar ca stirista N24 ci si ca solista a trupei Vizza, le va canta si ea invitatilor sai.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.