De cativa ani, Romania a devenit patria filmelor de groaza.

Peisajele autentice, dar si costurile scazute fac ca producatorii sa considere tara noastra o favorita cand este vorba de astfel de filme.

Se intampla insa ca cei veniti aici pentru a realiza filme care sa inspaimante publicul sa plece ei insisi speriati. Este si cazul actritei americane Sissy Spacek. Ea a venit anul trecut in Romania pentru a filma in apropierea localitatii Curtea de Arges, la productia "An American Haunting" ("O Vanatoare americana"). Fascinata de peisaj, ea a plecat intr-o buna zi, doar cu fiica sa, sa exploreze unul din "castelele lui Dracula" din zona. Este vorba de Cetatea Poienari, aflata chiar in zona.

Pentru ca arata chiar si de la departare destul de infiorator, ea a plecat in jurul orei trei dupa-amiaza din locul unde se filma catre varful unuia dintre peretii din Cheile Argesului, care gazduiesc constructia, cu gandul sa nu o prinda cumva intunericul pe acolo.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.