Conflictul dintre componentele trupei Sexxy, Julia Chelaru si Claudia Patrascanu, a dus la inevitabila despartire a celor doua in urma cu cateva zile. Bruneta Claudia spune ca va continua sa cante singura sub titulatura Sexxy, fara colega ei de trupa.

Intr-un comunicat de presa foarte explicit, Claudia precizeaza ca este singura proprietara a brandului Sexxy si ii asigura pe fanii ei ca are deja un proiect pregatit pentru relansarea trupei. Totodata, bruneta l-a inlocuit si pe managerul trupei, Bogdan Jianu, logodnicul Juliei, cu Madalina Simionescu. Aceasta se va ocupa in continuare de contractele trupei Sexxy.

"Pot spune ca eu si Julia Chelaru nu mai continuam trupa Sexxy, relatiile contractuale cu Julia si cu managerul nostru, Bogdan Jianu, au incetat, iar eu derulez un nou proiect, in cadrul caruia voi canta singura, iar numele meu de scena va fi in continuare cel pe care publicul il stie de atata timp: Sexxy. Eu sunt singurul proprietar al numelui Sexxy, pe care l-am inregistrat la OSIM la 10 februarie 2006. Contractul meu cu managerul Bogdan Jianu a incetat de comun acord la 31 ianuarie 2006, iar noul manager e Madalina Simionescu".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.