Celebrul om de televiziune si-a „scos“ Bentley-ul la curte, la mititei, pe soseaua spre Pitesti; Rudele s-au urcat buluc in limuzina si au facut un tur prin cartier; Dupa plimbare, doua femei s-au suit in portbagaj.

Mai indraznet, un barbat a trecut prin portbagaj in interiorul Bentley-ului; Ieri dimineata, Dan Diaconescu a plecat la Las Vegas

Sambata seara, pe la orele 18,30, Dan Diaconescu a fost invitat la un gratar, intr-o curte frumoasa, pe soseaua Bucuresti-Pitesti.

Cand a sosit el, gratarul sfaraia de fripturi si mititei. Gospodarii din batatura au lasat mancarea si s-au imbulzit in Bentley sa faca o plimbare. S-au invartit pe strazile din jurul Intreprinderii "Nufarul", au rulat si in linie dreapta pe autostrada mirandu-se de puterea masinii si s-au intors la masa. Dar inainte sa guste bucatele, doua femei au intrat in portbagaj, comentand cat este de mare. Un barbat a fost mai indraznet si mai inventiv. El a reusit sa treaca din portbagaj pe bancheta din spate a limuzinei. Patronul OTV nu a stat mult la masa. Pe la ora 21 a plecat sa isi faca emisiunea, avandu-l invitat pe Gigi Becali. Ieri, foarte de dimineata, el s-a urcat intr-un avion catre Statele Unite - via -Londra, unde va participa la turneul de fotbal organizat de Silviu Prigoana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.