La emisiunea "Lumea citeste", pe care-o face Ioan T. Morar pe TVR 1, i-am vazut pe Simona Sora de la "Dilema Veche" si pe Irinel Columbeanu de la "No comment by Monica Gabor" (asa se cheama multdisputatul reality show de pe B1 TV). Cum adica ce cauta Irinel la o emisiune despre citit? Pai, chiar asta e formatul, oameni buni. Ioan T. Morar aduce fata-n fata oameni din lumea culturala si vedete si-i provoaca la o discutie despre carti. Cartea dezbatuta in editia cu pricina a fost "Casanova in Boemia" de Andrei Codrescu, iar Iri o citise in noaptea de dinaintea filmarii. Adica, ma rog, asa pretindea el, dar parca n-as baga mina-n foc ca, de fapt, n-a angajat pe cineva sa o citeasca si sa-i faca un rezumat foarte scurt.

Sa mai lasam cititul si sa trecem la lucruri serioase. Ca, de exemplu, la telenovela "Secretul Mariei", in care am vazut o scena cu Liviu de la L.A. (baiatul ala ce cara mereu in par cel putin trei kile de gel, iar la git ditamai lantoiul, hai, ca-l stiti!), legat de pat si cu o doamna care statea calare peste el si ii turna ceara pe burta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.