Fotbalistul Adrian Mutu a fost invitat acum cateva zile in emisiunea "Fanatik", de la OTV, unde a dezvaluit ca e sunat frecvent de Cristi Borcea, care incearca sa-l convinga sa revina la Dinamo. Printre alte chestiuni legate de fotbal, Mutu a adus vorba si de fiul sau, Mario. El a spus ca nu l-a mai vazut pe Mario de cateva luni si a acuzat-o de acest lucru pe fosta lui sotie, Alexandra Dinu. Astfel, s-a declansat un nou scandal pe aceasta tema, destul de dezbatuta in ultima vreme. Contactata de Libertatea, Alexandra a fost indignata de cele afirmate de fostul sau sot, respingandu-le cu vehementa.

"Eu nu pot vorbi singur, cu peretii. Cand sun, nu mi se raspunde la telefon", a spus Mutu la OTV, atunci cand a venit vorba despre Mario, baietelul sau si cand a fost intrebat daca l-a mai vizitat sau nu. In urma afirmatiilor facute de Mutu, Libertatea a contactat-o pe Alexandra Dinu, pentru ca actrita si fosta sotie a fotbalistului sa ne lamureasca cum sta treaba si de cand nu si-a mai vazut Adrian baietelul.

Se pare insa ca Mutu nu l-a mai vizitat pe Mario din luna august a anului trecut. Cel putin asa spune mama copilului. "Eu nu am mai vrut sa apar pe nicaieri - nici cu lucruri care privesc viata mea profesionala si cu atat mai mult nu vreau sa apar cu alte lucruri prin presa.

Nu este adevarat ca din cauza mea Adrian nu-l poate vedea pe Mario. Nu l-a mai vazut de anul trecut, din august si de atunci am mai vorbit de doua ori la telefon, dar nu mi l-a cerut nici macar sa-i auda vocea. Daca ma suna, atunci eu vedeam apelurile de la el pe telefon... In hotararea pe care o am scrie ca poate sa vina sa-l vada o data pe luna, dar el poate sa vina sa-l vada pe Mario cand vrea, pentru ca e spre binele copilului. Nu inteleg de ce se mai aduce vorba despre acest lucru. E jenant subiectul!", ne-a declarat Alexandra, indignata pentru ca inca se mai vorbeste despre acest lucru.

Anul trecut, dupa ce s-a aflat pe primele pagini ale ziarelor cu povestea de dragoste dintre el si Consuelo, Adrian Mutu a revenit in prim-plan, cu un nou scandal. Fosta sotie, Alexandra Dinu, i-a reprosat fotbalistului ca a uitat sa-i plateasca pensia alimentara fiului sau, Mario, desi a tot incercat sa evite un proces cu tatal copilului ei.

Pentru ca in anul 2005 au existat insa opt luni in care Mutu nu i-a platit pensia alimentara primului sau mostenitor, Alexanda a hotarat sa-l contacteze intr-un final pe avocatul Catalin Dancu pentru deschiderea unui proces impotriva fotbalistului, in care mama copilului s-a decis sa ceara instantei si majorarea pensiei alimentare, dar si penalizarea pentru neplata acesteia la timp. Intr-un interviu acordat acum ceva timp revistei "Story", Alexandra Dinu spunea ca Mutu a uitat chiar si de ziua de nastere a lui Mario.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.