Nu mai e un secret aproape pentru nimeni ca una dintre cele mai mari pasiuni ale lui Emil Mitrache, intrepretul celebrului Americanu’ din serialul La bloc, este gatitul.

Dupa ce s-a laudat de nenumarate ori ca poate prepara orice, de la paste pana la ciorbe, a venit momentul ca aceia care il urmaresc pe Emil in serialul ''La bloc'' sa se convinga personal de adevarul spuselor acestuia.

De cateva zile, Americanu’ este patronul unui restaurant cu specific italienesc. "Mi-am dorit foarte mult un loc linistit in care sa ma vad cu prietenii dupa o zi de filmare sau chiar in week-end. Am visat un loc in care sa pot sa gatesc pentru multa lume.

Acum le am pe amandoua", glumeste Emil, care intentioneaza sa gateasca din cand in cand pentru cei care vor trece pragul localului sau. Inventiv din fire, Americanu’ a gasit o solutie si pentru cei care nu au timp sa vina la La Scaletta: livrarile la domiciliu sau la serviciu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.