Fostul component al trupei O-Zone, Arsenie Toderas, a trait o poveste de dragoste cu Anca Badiu, ex-Class

Aventura s-a desfasurat in urma cu aproximativ doi ani si protagonistii au avut grija sa tina totul secret. In ciuda acestui fapt, idila lor a iesit la iveala.

Diferenta de varsta nu a contat

Anca Badiu, fosta componenta a trupei Class, a trait trei ani in America si 11 ani in Italia unde a fost si maritata. Intoarsa in tara, dupa experienta divortului, Anca nu

s-a aruncat in relatii cu rezonanta. Singura despre care s-a vorbit a fost aventura pe care a avut-o cu fotbalistul Bogdan Lobont. Cert este ca, in urma cu doi ani, cantareata a trecut peste prejudecati si, in ciuda faptului ca este mai in varsta ca el, a trait o poveste de dragoste cu Arsenie Toderas, pe vremea aceea membru in trupa O-Zone. Idila s-a consumat repede si intr-un secret total, pana cand surse din anturajul lor au scos-o la lumina. A fost un foc de paie despre care apropiatii sustin ca nu a avut din capul locului viitor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.