Profitand de vremea frumoasa, Delia Matache a iesit sa faca sport pe stadion

Obiectivul aparatului foto a surprins-o joi la amiaza, pe "Lia Manoliu", unduindu-si trupul in ritm de streching (n.r.o disciplina care actioneaza asupra mobilitatii ligamentelor) sub privirile indiscrete ale curiosilor. In ciuda remarcilor, cantareata si-a continuat programul fizic fara sa clipeasca.

A renuntat la sala, pentru stadion

Echipata corespunzator pentru activitati sportive, cantareata si-a parcat masina la intrarea pe "Lia Manoliu" in jurul orei 14.00 si s-a apucat de treaba, in ciuda temperaturii ridicate. Dupa ce a facut sapte ture pe terenul de atletism, a trecut la un program variat de aerobic. In ciuda faptului ca era privita cu indiscretie de cei prezenti, blonda nu s-a oprit pana nu si-a terminat norma. In fond, Delia e obisnuita cu spectacolul si spectatorii. A inceput cu fandari, a trecut la genuflexiuni si a incheiat cu joc de glezne.

Contactata telefonic, Delia ne-a recunoscut ca alearga pe stadion in functie de concerte si obligatii. Ea reuseste sa ajunga de doua-trei ori pe saptamana pe stadion. "Am renuntat la sala, de dragul miscarii in aer liber", ne-a mai declarat ea.

Edi a refuzat-o!

La inceput, Delia a incercat sa-l convinga si pe Edi sa alerge cu ea. Surse din anturajul lor sustin insa, ca satul de cat sport a facut la viata lui, fiul fostului selectioner a refuzat-o. Cu toate acestea, cantareata si-a luat inima in dinti a si a plecat sa se antreneze singura.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.