Trupa Impact si-a lansat miercuri seara ultimul album denumit "Babe", botezat dupa primul single, care deja a urcat vertiginos in topuri. Ca la orice lansare, vedetele nu s-au lasat prea mult asteptate, scanand tot ce le inconjura
Domnisoarele plecate la vanatoare de tineri, mai mult sau mai putin celebri, au avut de unde alege si viceversa. Astfel, am putut da nas in nas cu Adrian Sana (Akcent) si Cosmin (Cassa Loco), ambii foarte sportiv imbracati, Dan Fintescu, unul dintre baietii de la Activ, solistul pletos de la Verso sau Mitoseru, cel cu muschii in vant, pe care ii afisa dat fiind maioul cu care venise "echipat". Cristina si Rares, membrii trupei Impact, nu si-au dezamagit fanii, fiind la fel de veseli si sociabili. De asemenea, si-au mai facut prezenta si Anca (Class) impreuna cu o prietena, dar si nebunatica de Miki (ex-Capital), insotita de prietenul ei. La fata locului a venit si Laurentiu (Body & Soul), tinandu-se de mana cu o domnisoara cu pletele in vant. Cosmin de la Cassa Loco s-a numarat printre cei mai plimbareti invitati, intretinan-du-se in special cu Anca de la Class, iar spre final, cu Adrian de la Akcent.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.