Iubita lui Columbeanu se pregateste de balul de absolvire

In timp ce Lavinia Sandru, vicepresedinte al Partidului Initiativa Nationala, nu pridideste in a infiera imoralitatea cuplului Irinel Columbeanu-Monica Gabor, iar CNA tine dezbateri pe tema impactului pe care-l are emisiunea "No Comment" asupra moralei tinerilor, mai tanara iubita a miliardarului se pregateste pentru balul de absolvire a liceului. Petrecerea va avea loc la 25 mai, la Bacau, iar printre invitati se afla desigur si Irinel Columbeanu.

O rochie Rocco Baroco, sandale argintii cumparate de la Paris, poseta Escada si o masina mare, probabil Rolls Royce, sunt "accesoriile" cu care Monica Gabor se va prezenta la balul de absolvire a liceului. Petrecerea va avea loc la Bacau, saptamana viitoare, unde presa nu are acces si Monica nu concepe sa mearga fara iubitul ei, Irinel Columbeanu: "As prefera sa mergem cu o masina mare. Hainele le-am cumparat de la Paris, doar poseta este cumparata din magazinul Romanitei, Escada".

Despre Lavinia Sandru, Monica spune ca e invidioasa: "Ar vrea ea sa fie iubita lui Iri". Miliardarul e convins ca Laviniei Sandru ii place sa se vada la televizor si acum a gasit ocazia sa iasa in evidenta: "Am vazut cum se uita in camera de luat vederi. E nostalgica, incearca sa iasa bine. Nu ma intereseaza ce spune".

Dupa nenumaratele discutii in legatura cu situatia ei scolara, Monica a plecat la Bacau, unde a revenit pe bancile scolii: "Nu se pune problema sa fiu exmatriculata, asa cum s-a spus. Am doar 16 absente, din care unele au fost motivate medical. Exmatricularea are loc la 40 de absente. Au fost multi inspectori azi la scoala, au verificat si totul e bine, legal".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.