Sambata, partia de la Predeal va fi aruncata in aer de distractia nebuna marca Pro Fm. Super DJ, cea mai in voga muzica, concursuri cu duiumul, premii dintre cele mai utile pentru schiorii pasionati si o linie de telescaun superoccidentala. D-laid, Trigga, Seb, Demos, Haulte Culture si Dj Rhadoo vor garanta distractia de pe partia de la Predeal. "Stapanii" evenimentului sunt desteptatorii diminetilor de la Pro Fm, Craioveanu, Wilmark si Sara ce vor face de aceasta data "Rondul de pe partie" si vor intretine focul distractiei de sambata.

De la 8 dimineata pana cand seara va aluneca pe Clabucet, Pro Fm va demonstra ca are si pe partie o sucursala a fabricii de hituri si de distractie. Intr-o zi de partie nu vor mai exista timpi morti, cozi interminabile si minute in sir pierdute pentru a ajunge in varful muntelui. Dis-de-dimineata se va da drumul liniei de telescaun DreamMont ce va revolutiona toate aparaturile ce duc schiorii la capatul partiei, unde incepe distractia. Daca pana acum schiorii, dupa o asteptare la o coada interminabila, pierdeau 20 de minute pentru a fi dusi in varful muntelui de instalatia veche, incepand de sambata, ei vor avea timp sa se dezmeticeasca si sa admire peisajul timp de doar sase minute.

Noua linie de telescaun DreamMont poate transporta silentios, sigur si occidental 2.400 de persoane pe ora.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.