V-am ramas datoare cu niste detalii legate de cele doua editii ale „Povestirilor adevarate“ dedicate manelistei Minodora.

In primul rind, as vrea sa va informez ca, pe vremuri, Minodora a cintat muzica usoara.

De ce s-a lasat si a trecut la manele? "Pentru ca n-am fost bagata in seama, de-aia", a explicat ea. Pacat ca nu s-a prins si Daniel Iordachioaie de smecheria asta, ca ar fi putut sa-i dea clasa lui Florin Salam cu talentul lui. Un alt lucru pe care as vrea sa-l stiti este ca "Minodora este foarte feminina pentru ca ii plac tot felul de lucruri, de decoruri". N-am spus eu asta, ci reporterita de la Acasa TV. De ilustrat a ilustrat-o insa cameramanul filmind un cosulet kitschos cu trandafiri de ceramica. In fine, ultima chestie pe care as vrea sa v-o aduc la cunostinta este legata de prima intilnire a Minodorei cu iubitul ei, Liviu, zis si Papi.

Intilnire la care Papi, in loc s-o duca pe viitoarea lui partenera la o circiuma de lux, a dus-o la una de cartier. Unde cei doi au mincat ceapa. Acest detaliu din viata Minodorei i-a inspirat reporteritei Acasa TV o intrebare tulburatoare: "Ati avut probleme dupa aia sa va sarutati fiindca mincaserati ceapa?".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.