Realizatoarea de televiziune si radio Mihaela Radulescu va juca intr-un nou film regizat de Sergiu Nicolaescu. Ea spune ca este pentru prima data cind a acceptat un rol intrucit acum nu i s-a cerut sa se dezbrace. Maia Morgenstern va interpreta rolul principal, al unei ziariste care incearca sa lamureasca un mister al evenimentelor din decembrie 1989.

Actiunea filmului, care se numeste "Cincisprezece", se desfasoara in doua etape, una in 1989, cealalta in 2004, pe fundalul evenimentelor care au dus la caderea regimului comunist in urma cu 15 ani. Pelicula surprinde povestea unuia dintre cele 43 de cadavre trimise de la Timisoara la Bucuresti, din ordinul Elenei Ceausescu, pentru a fi incinerate. "Nu e un film despre revolutie, e pe fundalul revolutiei, cu alta drama, evident, declansata de revolutie", a spus Nicolaescu.

Mihaela Radulescu va juca rolul unei muncitoare care locuieste impreuna cu alte doua prietene in Timisoara, interpretate de Ioana Moldovan si Daniela Nane. Tinerele sint surprinse in 1989, in momentul declansarii revolutiei, potrivit regizorului.
"Eu o cunosc pe Mihaela de 15 ani", a spus Nicolaescu. "M-am gindit si sint convins ca va face rolul foarte bine. E un rol care i se potriveste", a adaugat regizorul.
Nicolaescu a mai incercat o colaborare cu Mihaela Radulescu, pentru filmul "Orient Expres", insa in acea perioada vedeta de televiziune era insarcinata. Ea s-a declarat acum foarte entuziasmata de proiectul filmului: "E prima data cind mi se ofera un rol pe bune".
Filmul lui Nicolaescu este primul proiect cinematografic care i-a convenit, a adaugat vedeta. Mihaelei i s-au mai propus doua roluri, insa pentru ambele trebuia sa se dezbrace, a precizat ea.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.