Cand vorbim despre o petrecere pusa la cale de fotbalistul David Beckham vorbim despre invitati de marca din lumea sportului, filmului si muzicii, de multi bani cheltuiti pentru rasfatul acestora si de surprize excentrice.
Petrecerea pe care Beckham a anuntat ca o va organiza duminica aceasta, inaintea debutului Cupei Mondiale, exceleaza la acest capitol. Pentru deliciul invitatilor sai, Beckham a invitat-o pe dansatoarea Dita Von Teese, cunoscuta pentru scandalizarea maselor prin show-uri deocheate, stropite cu sampanie. Potrivit unei surse citate de "Daily Mirror", invitatii familiarizati cu show-urile Ditei se asteapta deja ca la finalul petrecerii diva sa ramana cu cat mai putine haine pe ea.

La petrecerea de duminica si-au anuntat participarea staruri ca Robbie Williams, James Brown sau Julio Iglesias. Printre cei 500 de invitati se vor numara si colegii de echipa ai lui Beckham de la Real Madrid. David si Victoria au anuntat ca vor cheltui pentru acest party nu mai putin de 500.000 de lire sterline.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.