Andreea Marin se antreneaza pentru rolul de parinte cu baietelul sotului ei, Stefan Banica Jr.

Andreea Marin a reusit sa se faca agreata de fiul sotului ei, desi postura de mama vitrega o cam dezavantajeaza. Cei doi petrec din ce in ce mai mult timp impreuna si par sa se inteleaga destul de bine. Ultima lor "aventura" a avul loc marti seara, la Sala Palatului, unde Zana Surprizelor si Radu Stefan (fiul ei vitreg) au privit impreuna recitalul de exceptie al lui Stefan Banica Jr.

Micutul a acceptat-o

De cand a devenit iubita si, mai apoi, sotia lui Stefan Banica Jr, Andreea Marin incearca din rasputeri sa se apropie de fiul acestuia, in varsta de patru ani si jumatate. Si, se pare, a reusit. In urma cu doua zile, cei prezenti la concertul lui Banica jr. de la Sala Palatului, au fost martorii unei scene mama-fiu in toata regula. Dupa ce a anuntat intrarea sotului ei pe scena, Andreea a mai zabovit putin in culise si inainte de inceperea celei de-a doua piese a fugit in sala, alaturi de fiul ei vitreg, insotita fiind de un prieten de familie. In timpul concertului, Andreea a avut grija ca lui Radu Stefan sa nu-i lipseasca nimic si s-a comportat ca o adevarata mama. I-a dat apa atunci cand i-a fost sete, l-a dus la toaleta atunci cand a avut nevoie si l-a binedispus atunci cand a inceput sa se plictiseasca. Andreea si Radu s-au jucat si au dansat pe toata durata spectacolului. Dintr-un exces de zel, prinsa de atmosfera, vedeta l-a sarutat pe baietel si l-a mangaiat, cu toate ca, initial, acesta a incercat sa se opuna.

Zana nu e geloasa

Tandretea cu care Banica Jr si-a tinut colegele de scena, respectiv pe Andra si pe Loredana, nu a deranjat-o catusi de putin pe Andreea, semn ca nu sufera de gelozie. Cel putin in ceea ce le priveste pe cele doua cantarete. Zana a fost mai ocupata cu dansul decat cu monitorizarea gesturilor sotului ei. La melodia "Veta", Andreea s-a dezlantuit si a dansat frenetic, stiind ca iubitul ei sot a pregatit si un bis.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.