Emisiunea "Povestiri adevarate", varianta cu vedete, are o obsesie. Sau, ma rog, doua obsesii. Manelistice, desigur. E vorba despre Minodora si despre Carmen Serban. Din cind in cind, destul de des, "Povestirile" inchina cite o editie uneia dintre cele doua. Ba, la un moment dat, chiar le-a adunat pe amindoua laolalta, cu tot cu iubitii lor. Dar mai bine sa intram in subiect: ideea e ca, in weekendul trecut, obsesia Minodora a scapat de sub control si, in loc sa ocupe o singura editie a emisiunii, a ocupat doua (deci si pe cea de simbata, si pe cea de duminica).

Ma rog, cred ca, intr-un fel, cei de la "Povestiri" au fost fortati de cererea de pe piata sa faca doua editii cu Minodora. Ca, intr-una singura, n-ar fi avut cum s-o arate gatind saratele, cintind, gatind bruschete, mergind la coafor, gatind paste, luind cina cu iubitul, sora, cumnatul si nepoata si facind tot felul de alte chestii care mie, personal, imi cer scuze, mi-au scapat. Uite, de-aia e nasol ca weekendul nu tine decit doua zile. Ca, daca ar fi tinut trei, poate aveam sansa s-o vedem pe Minodora executind si alte fapte memorabile.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.