Odata cu sosirea verii, revin pe scena muzicala concertele electronice: Sasha si John Digweed se vor afla pe 8 iulie la Arenele Romane, Fatboy Slim va mixa in premiera in Romania, iar Paul Van Dyk va incinge atmosfera in toamna la Bucuresti.

Eveniment - Concertul Sasha & John Digweed "back-to-back", pentru prima oara in fata pu-blicului din Europa de Est, va fi deschis de DJ-ii Rhadoo, Livio si Spooky, se arata pe site-ul orga-nizatorilor, TheMission.ro. Pretul biletelor a fost stabilit la 44 RON, pana pe 6 iunie, si 67 RON, in perioada 7 iunie -7 iulie.

Fatboy Slim canta in Mamaia

Fatboy Slim a inclus Romania in turneul pe care il va intreprinde in aceasta vara si care mai cuprinde Japonia, Marea Britanie si Spania, se arata pe site-ul oficial al artistului.

DJ-ul a ales sa mixeze pe 5 august, intr-o zona fierbinte a Romaniei, si anume Mamaia. Norman Cook, numele real al lui Fatboy Slim, a cantat la bas in formatia pop The Housemartins si a evoluat alaturi de grupul Beats International. Sub numele de Fatboy Slim, el a amestecat in muzica sa ritmuri house, acid, funk, hip-hop, electro si techno. Printre albumele sale se numara "Better Living Through Che-mistry" (1996), "You've Come A Long Way Baby" (1998) si "Halfway Between the Gutter and the Stars" (2000). Albumul lansat in 1998 a fost premiat cu Discul de Platina pentru doua piese renumite: "The Rockafeller Skank" si "Praise you".

Paul Van Dyk mixeaza la Sala Polivalenta

Unul dintre cei mai mari artisti ai muzicii electronice, Paul Van Dyk, va veni in toamna in Romania pentru sustine un concert la Sala Polivalenta din Bucuresti pe 29 septembrie. DJ-ul, in varsta de 35 de ani, s-a nascut in Germania de Est. Inainte de reunificarea Ger-maniei, el avea acces la cultura muzicala din Vest prin intermediul posturilor de radio. A creat prima sa caseta cu un remix care contine ideile sale in materie de muzica. In 1991, stilul sau de muzica era gustat pentru prima data de public intr-un club berlinez. In 1994, aparea primul sau LP, "45 RPM". Cel de-al doilea material discografic, "Seven Ways", a fost declarat albumul anului si l-a propulsat pe Paul in topurile engleze si europene.

Pretul biletelor pentru concertele sustinute de Fatboy Slim si Paul Van Dyk nu a fost inca stabilit.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.