Gabriela Spanic, interpreta Valeriei din telenovela "Taramul pasiunii", care se difuzeaza ACASA, a fost una din cele mai importante vedete care au luat parte la evenimentul "Ziua Imigrantilor", care a avut loc in Miami, Florida.
Actrita a sosit printre primii la Stadionul "Orange Bowl", unde a avut loc manifestatia care sustinea drepturile imigrantilor. Cu cateva zile inainte, Gabriela a profitat de prezenta la Premiile Billboard pentru Muzica Latino pentru a cere sprijin financiar din partea telespectatorilor. "Noi, latinii, nu putem sa pastram tacerea cand suntem nedreptatiti. Facem tot posibilul pentru ca aceasta tara sa prospere si ne dorim un singur lucru: pacea", a declarat Gabriela Spanic inainte de a parasi Stadionul Orange Bowl.

Actrita a marturisit ca ii sprijina pe refugiati pentru ca si familia ei a emigrat din Europa in America Latina. Nascuta in Venezuela, Gabriela Spanic a locuit pana acum in Columbia, Mexic, dar de ceva timp s-a stabilit in Statele Unite ale Americii.
Printre alte nume prezente la eveniment care si-au aratat sprijinul au fost Daddy Yankee, Salma Hayek, Eva Longoria, Ricky Martin, Cristina Saralegui, Emilio si Gloria Estefan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.