Trupa Heaven s-a lansat pe piata muzicala romaneasca inca de anul trecut, insa abia duminica a avut loc lansarea primului album din cariera lor.

Acesta este intitulat "O parte din Rai" si contine piese scrise de compozitori celebri, precum Laurentiu Duta, Gabi Huiban (Jazzy) si Costi Ionita.

Concertul de lansare a albumului a avut loc duminica, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Desi programat pentru ora 14.00, show-ul a inceput cu o jumatate de ora mai tarziu. Publicul, care a umplut chiar toata sala, s-a aratat foarte nerabdator sa le vada si sa le auda pe Adina, Roxana si Roxi. Inainte de incepere, toti cei prezenti le-au incurajat cu strigate si aplauze pe cele trei. Evenimentul a fost prezentat de catre Stefan Lungu, proaspat refacut dupa o interventie chirurgicala suferita la un genunchi.

Show-ul a fost deschis de Anna Lesko. Aceasta a cantat si a incantat publicul cu toate single-urile sale de pana acum. Insotita de cele doua dansatoare, ea si-a inceput recitalul cu cel mai recent single, "Anycka Maya", cu care si-a si incheiat reprezentatia. La ultima melodie, Anna a invitat toti copii sa urce pe scena alaturi de ea, cantand si dansand impreuna. Ca urmare a faptului ca Anna si fetele de la Heaven au acelasi impresar, Radu Groza, show-ul oferit de ea a fost gratis. Desi recitalul a fost cu adevarat incendiar, (Anna a renuntat la ceva obiecte vestimentare cand a interpretat "Ard in flacari"), cel mai asteptat moment a fost intrarea pe scena a Adinei, Roxanei si a lui Roxi.

Fetele au primit zeci de buchete de flori
Cele trei "Heaven" si-au facut aparitia din nava spatiala care apare si in cel mai recent videoclip al lor, "Du-ma pe o stea". Acestea au interpretat majoritatea pieselor de pe album, mai putin piesa duet cu Gil Dobrica.

In pauzele dintre cantece, fetele au fost "asaltate" de fanii prezenti, care le-au oferit nenumarate buchete de flori. Tot atunci, ele au si multumit persoanelor care le-au ajutat in decursul carierei lor de pana acum. Aceste momente le-au emotionat foarte mult, incat le-au dat lacrimile. In sala au fost prezenti si Costi Ionita si Jazzy, doi dintre compozitorii albumului, precum si tatal Adinei.

Fetele au fost foarte emotionate, spunand ca visul lor de a canta s-a implinit, in sfarsit, iar toti anii de munca pana la momentul actual, nu au fost in zadar. La sfarsitul recitalului, copii au urcat pe scena si au cantat cel mai recent single al trupei, "Du-ma pe o stea". Dupa aceasta, Adina, Roxana si Roxi au stat minute in sir si au facut poze si au oferit autografe doritorilor.

La concert au mai venit si alte prezente feminine ale scenei muzicale romanesti, precum fetele de la Pops, Asia si Oops. Concertul a fost pregaatit timp de cateva saptamani, iar investitia s-a ridicat la suma aproximativa de 10.000 de euro.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.