Doamnelor si domnilor, mie imi place de Oana Cuzino. E o femeie foarte frumoasa, nu alearga dupa fotbalisti (si probabil ca n-ar alerga nici daca n-ar fi maritata), dincolo de a fi vedeta chiar are o meserie, pare un om serios si, spre deosebire de majoritatea colegelor ei de breasla, e o prezenta discreta si civilizata. Asadar, desi n-am poza cu ea pe noptiera, in general, imi place de Oana Cuzino.

O singura rugaminte as avea la ea: sa n-o mai aud cu exprimari de genul "Razvan Mazilu isi exprima personalitatea in multe fatete". Draga Oana, crede-ma pe cuvint, se poate vorbi firesc si natural chiar si despre un artist. Ba chiar e indicat sa eviti formularile pompoase, ca sa nu te incurci in ele. Cu alte cuvinte, parerea mea sincera e ca Razvan Mazilu isi exprima personalitatea mai degraba in dans decit in "multe fatete". De acord?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.