Artista mexicana Thalia ar putea suferi o depresie de care a suferit si Mariah Carey cand a fost casatorita cu magnatul industriei muzicale, Tommy Mottola, ne relateaza revista Acasa Magazin in numarul ce va aparea pe piata astazi 15 mai.
"Motivul depresiei nu a fost dat publicitatii, dar cantareata are motive sa fie trista din cauza zvonurilor conform carora sotul ei ar insela-o cu tinere artiste, cat si din cauza imposibilitatii de a avea copii". Pe de alta parte, Thalia e invidioasa pe succesul recent al Shakirei cu ultimul ei hit "Hips Don’t Lie", cantat in duet cu rapper-ul Wyclef Jean. Asa s-a hotarat Thalia sa scoata pe piata un album asemanator si vrea o colaborare cu Wyclef, cu care se afla deja in tratative. Yolanda Miranda, mama Thaliei, este alaturi 100% de fiica sa si s-a gandit sa publice pana la sfarsitul anului biografia acesteia, dar vrea sa ne tina in suspans, caci inca nu doreste sa faca nici un fel de declaratii in acest sens.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.