Recent, unii dintre cele mai "vanate" vedete masculine autohtone, respectiv, Cornel (Vank), Adrian Bucur (Prima TV), Marius Keseri (Directia 5) si George (VJ MTV) s-au afisat in postura de manechini. Ei au prezentat, in clubul Cuando, din Capitala, colectia primavara-vara 2006 "W Man’s World by Vakko". Acest brand este reprezentat in exclusivitate in Romania de catre Adina Buzatu. Gazda evenimentului a fost Catalin Maruta. Vedeta TVR a avut o prestatie de zile mari si a facut o foarte buna impresie celor din club. Daca Maruta a venit la eveniment neinsotit, in schimb Cornel (de la trupa Vank) a venit cu prietena sa, o frumoasa blonda de care nu s-a dezlipit decat atunci cand a prezentat tinutele.

Adrian Bucur a venit direct de la Prima Tv unde a prezentat stirile de noapte si a plecat, dupa prezentare, insotit de o frumoasa manechina bruneta. Marius Keseri (tobosarul trupei Directia 5) a venit si el cu iubita sa, insa au lipsit nemotivat colegii sai de trupa. Noul VJ al MTV Stylissimo, George, a facut schimb de multe numere de telefon cu niste participante la eveniment insa a plecat acasa singur. Marius, Cornel, Adrian si George, desi nu sunt manechini de profesie, s-au descurcat foarte bine in aceasta noua postura si au stiut cum sa puna in valoare costumele prezentate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.