LifeStar15 Mai 2006

Lectura de un minut

Recent, unii dintre cele mai "vanate" vedete masculine autohtone, respectiv, Cornel (Vank), Adrian Bucur (Prima TV), Marius Keseri (Directia 5) si George (VJ MTV) s-au afisat in postura de manechini. Ei au prezentat, in clubul Cuando, din Capitala, colectia primavara-vara 2006 "W Man’s World by Vakko". Acest brand este reprezentat in exclusivitate in Romania de catre Adina Buzatu. Gazda evenimentului a fost Catalin Maruta. Vedeta TVR a avut o prestatie de zile mari si a facut o foarte buna impresie celor din club. Daca Maruta a venit la eveniment neinsotit, in schimb Cornel (de la trupa Vank) a venit cu prietena sa, o frumoasa blonda de care nu s-a dezlipit decat atunci cand a prezentat tinutele.

Adrian Bucur a venit direct de la Prima Tv unde a prezentat stirile de noapte si a plecat, dupa prezentare, insotit de o frumoasa manechina bruneta. Marius Keseri (tobosarul trupei Directia 5) a venit si el cu iubita sa, insa au lipsit nemotivat colegii sai de trupa. Noul VJ al MTV Stylissimo, George, a facut schimb de multe numere de telefon cu niste participante la eveniment insa a plecat acasa singur. Marius, Cornel, Adrian si George, desi nu sunt manechini de profesie, s-au descurcat foarte bine in aceasta noua postura si au stiut cum sa puna in valoare costumele prezentate.

Cronica Romana

Sursa: Cronica RomanaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.