Zilele trecute, in Bucuresti, la sala Ronda a hotelului Intercontinental, a avut loc evenimentul “Romanian Fashion Day”.

Pe tot parcursul serii au avut loc prezentari de moda ale unor cunoscuti designeri si firme de textile din Romania. Show-ul nu a fost numai unul monden, ci a avut si un scop caritabil. Pe tot parcursul evenimentului s-au strans bani pentru sinistratii din zona Doljului.

"Romanian Fashion Day", 16.000 de euro pentru copiii sinistratilor

Initiativa stangerii de fonduri a fost luata in urma sesizarilor primite de catre Asociatia "Hraniti copiii" si agentia "Cosmopolitan Models" de catre victimele afectate de calamitate. Gazdele serii, Mihaela Serban si Gabriel Coveseanu au redeschis campania "Sanatate si frumusete" care s-a derulat si anul trecut, in parteneriat cu Radu Fitness. De aceasta data, scopul campaniei a fost ajutorarea copiilor sinistrati din judetul Dolj. Astfel, realizatoarea evenimentului, Mihaela Serban, managerul agentiei Cosmopolitan Models, a convocat o multime de creatori de moda si marci de textile sa-si prezinte creatiile si sa doneze fonduri pentru realizarea scopului caritabil al evenimentului. Pe podium au defilat urmatoarele colectii: Seroussi, Pierre Cardin, Donna M, Creal Design, Inno Fashion. Pe tot parcursul serii s-au strans fonduri in valoare de aproximativ 16.000 de euro. Momentele artistice au fost sustinute de trupa "Voggue" si un tanar debutant din Pitesti, Robert Chelmus.

Celebritatile au facut donatii importante

Vipurile participante la spectacol au facut dontii generoase. Casa de moda Seroussi a donat 3500 de euro. Mihaela Serban a purtat doua rochii, oferite pentru licitatie de casa de moda Creal Design si Inno Fashion. Tinutele au fost licitate contra sumei de 550 de euro. O firma din Harghita, care a dorit sa-si pastreze, anonimatul, a oferit copiilor un milion de lei. Firma de confectii Donna M a donat 100 de euro. Drama celor afectati de inundatii a impresiona-t-o si pe Miss University 2006 care si-a licitat coronita. Pretiosul obiect a fost adjudecat, mai intai, pe 200 de euro de catre Nora Seroussi. Iubitul fetei, Andrei Bobby, a facut un gest romantic si i-a pastrat trofeul iubitei contralicitand cu inca 500 de euro. Alte vedete, care nu au fost prezente la eveniment, dar au sarit in ajutorul sinistatilor au fost Elisabeta Lipa, Daciana Sarbu si Stela Popescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.