Dubla campioana olimpica de la Atena Monica Rosu a devenit, de ceva timp, „body-guard-ul“ iubitului sau, gimnastul Cosmin Iancu.
Retrasa din activitate, in loc sa plece cu bagaje cu tot, la Bacau, orasul sau natal, fosta campioana s-a aciuat la hotelul Sport, unde a locuit, in secret, fara a avea "drept de sedere", cateva saptamani bune, pentru a nu-si scapa din ochi prietenul. Surse din gimnastica ne-au dezvaluit ca Monica petrecea mult timp in camera in care locuieste Cosmin, desi acesta se afla in cantonament, iar astfel de vizite sunt interzise. Cei doi au avut complici cativa gimnasti de la lotul lui Dan Grecu.

In cele din urma, ea a fost "parata" si nevoita sa plece, motiv pentru care, pentru a ramane totusi in Bucuresti, si-a cumparat un apartament, pentru care a scos din buzunar o suma frumusica, undeva in jurul a 80.000 de euro. Pentru a nu izbucni un nou scandal, totul a fost tinut sub tacere, informatia neajungand inca la urechile sefilor din federatia de specialitate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.