Cornel (Vank), Adrian Bucur (Prima TV), Marius Keseri (Directia 5) si George (VJ MTV) au fost, pentru prima oara, manechini.

Ei au prezentat, joi seara, in clubul Cuando (colectia primavara-vara 2006) pentru W Man's World by Vakko, brand reprezentat exclusiv in Romania de catre Adina Buzatu. Amfitrion al evenimentului a fost Catalin Maruta. Vedeta TVR a avut o prestatie de zile mari si a facut o foarte buna impresie celor din club. Ba chiar una dintre admiratoare i-a cerut sa ii dea un autograf pe sani.

Daca Maruta a venit in Cuando fara iubita sa, Andra, Cornel (de la trupa Vank) a fost insotit de o frumoasa blonda de care s-a dezlipit doar atunci cand a defilat pe podium.

Printre invitati s-au mai aflat Ovidiu Komornyk, designerul Nora Balanica, stilista Ioana Badulescu,Vali Punga, actrita Maria Dinulescu. Rebela Cosmina Pasarin si-a scos in lume noua iubire, dar s-a ferit sa fie fotografiata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.