Actorul hollywoodian Dustin Hoffman, aflat la Londra in turneu de promovare a comediei "Meet The Fockers", a criticat dur calitatea filmelor si productiilor teatrale din prezent, transmite BBC News online, citat de Mediafax. Hoffman, care a jucat in filme precum "Rain Man" si "Tootsie", a declarat la o conferinta de presa de marti ca, dupa parerea sa, cultura cinematografica din zilele noastre este "un gunoi". In varsta de 67 de ani, el a mai spus ca a incetat sa mai lucreze ca actor de cativa ani pentru ca nu mai este atras de nici un rol care i se ofera. "Mergi la cinematograf si iti dai seama ca ceea ce vezi este al treilea act, iar primul si al doilea nu exista. (...) Se fac masiv filme incredibil de scumpe care sa mearga direct la mase. (...) Cultura in general este intr-o mare criza. Nu este vorba doar de filme, ci si de teatru. Pe Broadway si in ultima vreme si la Londra, este mare cererea de efecte speciale. Pentru cultura, aceasta nu este o perioada buna", a declarat actorul.

Hoffman a renuntat aproape complet la actorie, preferand sa scrie si sa regizeze. "Cu cativa ani in urma, rolurile pe care le primeam au incetat sa-mi mai placa. Studiourile nu mai erau interesate de genul de filme pe care cei din generatia mea voiau sa le vada. Mi-am zis ca mai bine ma retrag si incerc sa scriu si sa regizez. La vremea aceea nu eram constient de depresiunea care se instala", a spus el. Totusi, in ultima vreme, Hoffman a avut roluri in "I Heart Huckabees", "Finding Neverland" si "Meet the Fockers", continuarea comediei de succes "Meet the Parents".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.