Dupa ce Anemona, Alexandra si Anca au parasit A.S.I.A., se pare ca si Sorana se gandeste sa se retraga.
Luata ca din oala, Sorana l-a luat pe "No comment" in brate, convinsa fiind ca orice-ar spune se va interpreta.

CE SA MAI CREDEM? Zvonurile circulau de ceva vreme, sub forma de gluma, fiindca doar brunetele Sorana si Irina au mai ramas in formatie. S-a pariat inclusiv cine va urma. Vizata era, evident, Sorana. Solista ne spunea asta-vara ca in A.S.I.A. s-a maturizat, cu A.S.I.A. a crescut, A.S.I.A. a facut-o celebra si in A.S.I.A. se simte ca intr-o familie. Sa nu uitam insa ca nici Anemona, prima bruneta care a parasit trupa n-a suflat o vorba, pana in ultimul moment. Dar a pastrat o tacere suspecta in legatura cu adevaratul motiv al plecarii. A gasit totusi o explicatie: vrea sa se ocupe de teatru. Blonda Alexandra a iesit din formatie si a gasit motivul cel mai plauzibil: a primit o bursa in Statele Unite. Si mai blonda Anca Neacsu a cam dat-o-n bara. A spus ca pleaca in America, dar s-a intors dupa doua saptamani. In aceste conditii, cine sa le mai creada?

La fel s-a intamplat si cu alte trupe de fete care sustineau sus si tare ca nu se despart pana cand s-a spart buba. Exotic, Andree, Chic sunt doar cateva dintre ele. De o vreme incoace se tot aude ca urmeaza Blondy. Problema este ca blondinele au semnat un contract prin care vor fi impreuna pana la o anumita data, altfel platesc din buzunar de se usuca. Probabil asteapta sa expire contractul. Ce nu se leaga in A.S.I.A. este ca fiecare "evadata" n-a explicat niciodata adevaratul motiv al "divortului".

CE ZIC EI. Adrian Ordean n-a fost de gasit. "Nu pot vorbi acum, spune-mi repede", ne-a spus Irina. "Sorana pleaca din cauza mea? Ha, ha! Asta-i buna!". Si ne-a "pasat" impresarul trupei, Florin Ionescu. Acesta ne-a declarat: "Nu este nimic adevarat. Aveti niste informatii gresite. Sorana nu pleaca din A.S.I.A.". La fel ne-a declarat si PR-ul trupei: "Nici nu se pune problema sa plece. Unde sa plece? A.S.I.A. e intr-o formula de patru si asa va ramane. Nu merge in trei. Iar Sorana nu poate fi inlocuita".

Din A.S.I.A. au plecat in ordine: Anemona, Alexandra, Anca si, iata, se pare ca se va produce inevitabilul: Sorana. Daca "S"-ul emigreaza, inseamna ca managerii mint. Daca nu pleaca, aceste zvonuri le vor face sa fie si mai unite si sa le inchida gura multora. Oricum, s-ar putea forma o noua A.S.I.A. cu cele patru plecate. Ce-ar fi?

FARA CUVINTE
"No comment" - Sorana, solista A.S.I.A.

NEGARE
"Nu este nimic adevarat. Aveti niste informatii gresite. Sorana nu pleaca din A.S.I.A." - Florin Ionescu, impresar A.S.I.A.

GLUMA
"Sorana pleaca din cauza mea? Ha, ha! Asta-i buna!" - Irina, solista A.S.I.A.

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.