Sorin si Mihai de la trupa Akcent si-au deschis o agentie mixta de manechine si fotomodele.
Cei doi s-au gandit la acest proiect de mai mult timp, pe care il considera un pas foarte important in cariera lor. Costurile investitiei au fost destul de ridicate, aproximativ 10.000 de euro. Un curs la agentia "A Models" dureaza 6 saptamani, iar cursantii vor fi invatati toate detaliile despre cum sa se prezinte la un casting.

Cursurile vor fi tinute chiar de catre ei, ajutati de o echipa de stilisti profesionisti, care-i vor initia pe cursanti in tainele machiajului si ale coafurii. Criteriile de preselectie sunt destul de simple: cei care se vor prezenta la casting trebuie sa aiba o inaltime corespunzatoare unui model si un chip expresiv. Preselectia va avea loc duminica, la clubul "Escape", incepand cu ora 14.00. Atat Sorin, cat si Mihai, inainte de a se infiinta trupa Akcent, au activat ca modele, prezentand pentru creatori foarte cunoscuti atat in tara cat si in strainatate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.