Plecand de la faptul ca una dintre cele mai atractive zone ale corpului uman este "partea dorsala", revista Pravda a publicat un studiu in care e analizat comportamentul oamenilor in functie de forma fundului. Peste tot in lume exista o gramada de "experti" care citesc personalitatea, viitorul, dar si trecutul dupa forma "obrajorilor".

1. BARBATII CU FUNDUL BOMBAT SUNT BUNI LA PAT

Posteriorul musculos si bombat este, la barbati, semn de rezistenta in pat si totodata arata ca sunt puternici, dar si incapatanati. Fundul mic si bombat la o femeie poate insemna ca este activa sexual, dar si ca e materialista si nu prea inimoasa.

2. PLIURILELE SIMETRICE INSEMNA MEDIOCRITATE

Cei care au "pliuri" simetrice la baza fundului sunt oameni de incredere, fideli - nu-si insala partenerul de viata -, dar sunt mediocri. In cazul opus, pliurilele asimetrice indica o persoana egoista si lacoma.

3. FEMEILE CU FUNDUL "PATRAT" SUNT MAME BUNE

Femeile care au fundul in forma patratoasa sunt foarte blande si au grija de cei din jurul lor. Ele sunt, de altfel, si mame foarte bune.

4. CEI CU FESE INEGALE AU PROBLEME

Oamenii care au fesele inegale - in special cea stanga mai mare decat cea dreapta - trebuie sa se casatoreasca foarte devreme. Este rau pentru ei daca raman singuri. Iar cei care au fesa dreapta mai mare decat cea stanga pot avea foarte mari probleme in viata profesionala.

5. FUNDUL PAROS SINONIM CU VESELIA

Persoanele care au o pilozitate excesiva sunt, in general, vesele si foarte agreabile. Din pacate, au o predispozitie pentru boli ale sistemului reproducator. Parintii cu pilozitate excesiva pot creste copii care sufera de dezechilibru psihic si/sau emotional. Combinatia de par roscat pe cap si inchis la culoare pe fese poate indica un om foarte sensibil si foarte talentat. In schimb, cei cu par roscat sunt foarte activi sexual si isi insala des partenerii de viata.

6. PASIONALII AU SEMNE DIN NASTERE

Semnele din nastere in zona posteriorului apar in general la oamenii foarte pasionali, dar si la cei curajosi. Cei care au tendinte catre reticenta, dar si care sunt foarte seriosi pot avea semne din nastere pe interiorul feselor. O pozitie joasa a unui semn din nastere poate insemna ca purtatorul va avea probele de potenta sau, in cazul femeilor, de fertilitate.
Noi ne-am decis sa va aratam cu acest prilej cateva dintre secretele vedetelor noastre care nu se sfiesc sa faca parada cu fundul lor ori de cate ori au ocazia.
Monica Barladeanu - desemnata anul acesta "cea mai sexy vedeta tv" de revista TVMania - stie cum sa-si puna in valoare posteriorul atunci cand este pozata in tinute sumare. Frumoasa nu este chiar atat de dotata de mama-natura in partea dorsala, fundul brunetei fiind destul de plat in ciuda intretinerii la sala de care banuim cu totii ca are parte.
Pepe poate fi considerat un barbat frumoas, insa ar mai avea ceva de lucrat in zona feselor. Oana, temperamentala sa iubita, ar trebui sa-l munceasca mai mult pentru ca toti muschii sa fie solicitati. Abia atunci admiratoarele lui vor putea spune cu mana pe inima ca latin-lover-ul este bun de admirat din cap pana-n picioare.

Claudia de la Sexxy se mandreste cu formele sale generoase. Cantareata se incadreaza in categoria femeilor descrise in termeni de fund mare, picioare pana-n gat, bust impozant. Insa, nu de putine ori, am remarcat ca jumatatea trupei Sexxy prefera "sa-si ascunda" volumul posteriorului folosindu-se de tot felul de artificii vestimentare.
Giulia ex-Candy are avantajul tineretii si experienta nenumaratelor sedinte foto. Extrem de atenta la felul in care arata, Giulia stie sa "pacaleasca" ochiul pozand in ipostaze care cambreaza partea dorsala.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.