Mireasa a purtat un vesmant din piele de animal si s-a uns cu grasime si rasini

Dupa ce publicatiile din intreaga lume s-au intrecut in a da pronosticuri legate de o eventuala casatorie a celebrului cuplu, "Life&Style" a publicat, in exclusivitate, informatia potrivit careia nunta celor doua staruri ar fi avut loc deja, in sanul unui trib namibian, dupa traditia Himba.

Potrivit unui martor care a asistat la eveniment, voalul miresei Angelina a fost inlocuit cu un vesmant din piele de animal, numit "ekori", avand forma unor urechi si coarne de vite. Potrivit traditiei Himba, inaintea casatoriei, femeile isi ung corpul cu argila rosie, grasime animala si rasini si poarta bijuterii confectionate din metale si scoici. "Life&Style" noteaza ca Angelina s-a supus intru totul acestor ritualuri, insa a avertizat-o pe diva ca barbatii tribului Himba practica poligamia.

Potrivit sursei citate de revista americana, prima doamna a tribului namibian, Penehupifo Pohama a confirmat ca cele doua vedete isi vor boteza copilul cu un nume namibian. Cu toate ca Brad a acceptat aceasta ceremonie nuptiala, "Life&Style" noteaza ca actorul isi face mari probleme legate de dorinta Angelinei de a naste in Namibia, din cauza serviciilor de asistenta medicala. Un apropiat al actorului a precizat ca Brad ar prefera ca micutul sa se nasca la Paris sau Los Angeles, momentul fiind asteptat in iunie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.