De ceva timp, Andreea Berecleanu este posesoarea unui frumos Citro?n C8. Pana nu demult, stirista era foarte mandra de masina familiei sale, in primul rand pentru faptul ca era unica in parcarea de la Antena 1.

Pentru ca un coleg a indraznit sa-si cumpere acelasi model de autoturism ca al ei, stirista a rabufnit

Recent, insa, a mai aparut una, identica. Indrazneala proaspatului proprietar de a si-o achizitiona a scos-o din sarite pe vedeta televiziunii din Baneasa.

Amenintari

Soferita de zece ani, Andreea Berecleanu a avut timp sa-si faca o adevarata pasiune pentru masini. Practica si-a facut-o pe o Dacie veche de 15 ani, iar in prezent se declara fan Audi si Citro?n. Pe ultima a reusit sa si-o achizitioneze si, desi a trecut ceva timp de cand o conduce, are pretentia sa fie unica, cel putin in parcarea de la Antena 1. Lucru care nu s-a intamplat. Tocmai de aceea, stirista a facut recent o criza de nervi din cauza unui coleg care a avut tupeul sa-si cumpere acelasi model.

Potrivit unor surse din redactia "Observatorului", controversa a degenerat intr-atat, incat Andreea l-a avertizat pe "invinuit" ca are toate sansele sa-si gaseasca masina zgariata in parcare. Desi au intervenit mai multi colegi, cearta nu s-a stins cu una cu doua.

Prietena cu Simona Patruleasa

Din cauza firii sale, Andreea Berecleanu nu are foarte multi prieteni in redactie. Cea mai buna amica este prezentatoarea stirilor sportive, Simona Patruleasa. Cu toate acestea si ele intampina divergente de opinie, lucru pe care nu il ascund. Conform zvonurilor, de cate ori au ceva de impartit, stie intreaga redactie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.