O noua moda in muzica romaneasca este, se pare, destramarea trupelor de fete, in conditiile in care una dintre ele "face casa" cu impresarul". In aceeasi situatie se afla si fetele de la Sexxy, Julia si Claudia, Julia avand o frumoasa relatie de dragoste cu impresarul trupei, Bogdan.

Intrebata ce crede despre scandalul in care a fost implicata fosta lor colega de trupa, Andreea Banica, Julia a spus ca "intr-o trupa trebuie sa fie capete intelepte si sa nu existe orgolii. Noi nu ne-am certat niciodata pe lucruri serioase. Poate doar pe haine. Nu ne dorim o cariera solo si nu vrem nici una dintre noi sa iasa in evidenta mai mult decat cealalta". Singurul lucru pe care l-ar face insa Julia fara colega sa de trupa ar fi moderarea unei emisiuni de divertisment la unul dintre posturile de televiziune cu cel mai mare rating, cum ar fi PRO TV sau Antena 1.

Antrenamente esuate

Gurile rele spun despre apetisantele componente ale trupei Sexy ca au fost vazute cu ceva vreme in urma la o sala de fitness din Capitala, frecventata de nume cunoscute ale show-bizz-ului romanesc, cum abia reuseau sa faca fata antrenamentelor. Motivul ar fi, se pare, cura drastica de slabire pe care o tin cele doua fete. Obosite dupa nenumarate concerte prin tara, ele vin cu ultimele puteri la sala de gimnastica, dar nu prea reusesc sa faca fata antrenamentelor. Julia infirma aceste zvonuri, spunand ca nu este adepta slabirii drastice, "Din contra, recomand tuturor fetelor care vor sa slabeasca sa o faca in timp si sa aiba grija ce mananca".

Trupa Sexy pregateste acum un nou album pe muzica scrisa de Robby G. Fetele se gandesc deja la videoclip, dar prefera sa nu dea prea mult amanunte pentru a nu le fi furata ideea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.