Cele trei fete de la Sugababes vor sustine un concert in adevaratul sens al cuvantului, in fata publicului romanesc, la Premiile muzicale MTV Romania.
Desi initial a fost vorba doar de sustinerea unui recital, trupa britanica si MTV Romania au decis sa ofere tuturor celor ce vor urmari editia din acest an, un spectacol care va dura in jur de 40 de minute, ce va cuprinde cele mai cunoscute piese ale trupei, intr-un format nou.

Sugababes este una dintre trupele straine foarte apreciate de catre publicul din tara noastra, bucurandu-se de popularitate mai ales datorita hiturilor "Push The Button", "Round Round" si "Hole in the head". Trupa si-a asigurat deja locul in istoria muzicii britanice ca fiind cea mai de succes formatie de fete a timpurilor noastre, multumita celor trei Discuri de platina ("Angels With Dirty Faces", "Three" si "Taller In More Ways"), celor peste 1.5 milioane de single-uri vandute in UK - incluzand patru piese de top (Freak Like Me, Round Round, Hole In The Head, Push The Button), un premiu BRIT, premiul Q Award, premiul Smash Hits Award si doua premii Elle Style. Alaturi de concertul Sugababes, vor mai sustine recitaluri Pachanga si Uniting Nation.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.